Background Image

Przerwa Urlopowa


Hotel i Restauracja będą nieczynne w okresie od 14-07-2017 do 30-07-2017

Holiday Break


Hotel and Restaurant will be closed in the period from 14-07-2017 to 30-07-2017

Ferienpause

Hotel und Restaurant wird von 14-07-2017 bis 30-07-2017 geschlossen werden

przerwa urlopowa1

Menu Weselne

rekomendacja2

Astoria Romantica

OFERTA ORGANIZACJI PRZYJĘCIA WESELNEGO

Wersja Szafirowa

Inauguracja tradycyjnym Polskim obyczajem chlebem i solą oraz lampką wina musującego dla wszystkich gości.

ZUPA (do wyboru):

Rosół drobiowy z lanymi kluseczkami

Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym

DANIE GŁÓWNE (2,5 porcji/osobę):

Kotlet de volaille z masełkiem i zieloną pietruszką

Zraz wieprzowy z farszem staropolskim

Gordon blue z kurczaka faszerowany serem i szynką

Kotlet schabowy soute z cebulką i pieczarkami

Polędwiczka wieprzowa na runie leśnym

Schab nadziewany pieczoną papryką

DODATKI:

ziemniaki gotowane z koperkiem
frytki
pyzy z własnego wyrobu
sos pieczeniowy
różyczki brokuła i kalafiora w towarzystwie bułeczki i masełka
marchewka paryska
marchewka tarta z jabłkiem i brzoskwinią
kapusta biała
kapusta modra
buraczki

SŁODKI POCZĘSTUNEK (do wyboru):

Puchar lodowy w trzech smakach na brzoskwiniach z bitą śmietaną i świeżą miętą

2 kawałki ciasta na osobę mix ( 5 rodzai )

ZIMNY BUFET (2,5 porcji/osobę):

Galantyna drobiowa z owocami

Schabik nadziewany śliwką

Roladka z polędwiczki wieprzowej z farszem drobiowym nadziewanym zielonym pieprzem

Roladka z pstrąga

Szynka ze szparagami

Pierś drobiowa otulona ziołami w maladze

Sałatka grecka z marynowanym serem feta

Wykwintna sałatka jarzynowa

Pieczywo mieszane, ciepłe bułeczki
Masełko

CIEPŁY POSIŁEK PO PÓŁNOCY (1,5 porcji/osobę):

Czerwony barszcz z krokietem nadziewanym kapustą z grzybami lub żur staropolski z kiełbasą i jajkiem

Szaszłyk drobiowy

Kiełbaski na ciepło (2 rodzaje)

Udko z kurczaka

Musztarda, chrzan, ketchup
Pieczywo mieszane, bułeczki ciepłe
Masełko


Koszt od osoby 159 pln.


W CENIE OFERUJEMY:
Kawa i herbata bez limitu
Standardowa dekoracja florystyczna stołów + świece
Kompleksowa aranżacja stołów (srebrne platery, krzesła dla Młodej Pary i Rodziców oraz porcelanowa zastawa stołowa w klasycznej bieli)
Pokój ze śniadaniem dla Młodej Pary
Pokój ze śniadaniem dla Rodziców Młodej Pary (obowiązuje powyżej 50 osób)
Na nocleg hotelowy dla gości 10% rabat gwarantowany
Hotel nie obciąża kosztami serwisowanymi (korkowym) od alkoholu zakupionego we własnym zakresie
Bezpłatny parking

DODATKOWE PROPOZYCJE:
Na specjalne życzenie istnieje możliwość organizacji przyjęcia w formie bufetu szwedzkiego
Stół wiejski z tradycyjnymi wyrobami (do 80 osób) 800 zł
Szynka wieprzowa serwowana z dodatkami na gorąco przez Szefa Kuchni 450 zł
Prosiak serwowany z dodatkami na gorąco przez Szefa Kuchni 550 zł
Udziec z dzika z dodatkami na gorąco 600 zł
Fontanna czekoladowa + owoce 500 zł
Barman do serwowania alkoholi oraz drinków (alkohol własny + dodatki) 500 zł
Tort weselny (zamawiany w kwocie od 240 do 350 zł)
Napoje gazowane typu Coca-cola, Fanta, Sprite oraz napoje niegazowane i woda
17 zł/os. bez ograniczeń
Napoje alkoholowe 10 % rabatu
Ekran + projektor do wyświetlania zdjęć i filmów rodzinnych 200 zł
Poprawiny – cena do uzgodnienia
Oferta LOW SEASON (styczeń, luty, marzec, 1-3 maja, listopad, grudzień) ceny preferencyjne

Astoria Romantica

OFERTA ORGANIZACJI PRZYJĘCIA WESELNEGO

Wersja Szmaragdowa

Inauguracja tradycyjnym Polskim obyczajem chlebem i solą oraz lampką wina musującego dla wszystkich gości.

ZUPA (do wyboru): 

Aksamitny krem z zielonych szparag

Bulion królewski z kawałkami kurczaka oraz lanymi kluseczkami własnego wyrobu

Krem pomidorowy z bazylią

DANIE GŁÓWNE (3 porcje/osobę):

Zraz wołowy z farszem staropolskim

Pierś drobiowa nadziewana suszonym pomidorem i serem camembert

Pieczona karkówka nadziewana czosnkiem

Polędwiczki wieprzowe w towarzystwie białego sosu z kurkami

Udko kacze z brzoskwinią i żurawiną

Fantazja z indyka

Łosoś Norweski grillowany

DODATKI:

ziemniaki gotowane z koperkiem
frytki
pyzy z własnego wyrobu
pieczone półksiężyce ziemniaczane
kluski śląskie
różyczki kalafiora
marchewka paryska
buraczki zasmażane
kapusta modra z rodzynkami i jabłuszkiem
szparagi zielone otulone boczkiem wędzonym
marchewka tarta z ananasem i rodzynkami
kapusta biała
kapusta modra

DESER (do wyboru):

Tarta z wiśniami

Lody waniliowe w towarzystwie gruszki z nutą sosu toffi

KOLACJA (3 porcje/osobę):

Roladka z pstrąga faszerowana łososiem norweskim

Roladka drobiowa nadziewana paluszkiem krabowym

Schab pieczony z farszem ułańskim

Pieczony filet indyka w maladze w towarzystwie owoców

Łosoś w galarecie

Polędwiczka wieprzowa nadziewana smażonymi kurkami z cebulką

Polędwiczka wieprzowa z konfiturą z czerwonej cebuli

Sałatka drobiowa gyros

Sałatka królewska

Sos tatarski, sos pikantny
Pieczywo mieszane, bułeczki na ciepło
Masełko w dwóch smakach

Tort weselny

O północy szynka wieprzowa z dodatkiem pieczonych ziemniaków, sosem czosnkowym serwowana przez Szefa Kuchni (dla około 30 osób).

ŚNIADANIE (1,5 porcji/osobę):

Żurek staropolski z jajkiem luz gulaszowa wieprzowa

Szaszłyk wieprzowy

Udko z kurczaka

Golonka pieczona

Musztarda, ketchup
Pieczywo mieszane, bułeczki na ciepło
Masełko w dwóch smakach


Koszt od osoby 179 pln.


W CENIE OFERUJEMY:
Kawa i herbata bez limitu oraz litr soku na osobę
Ponadstandardowa dekoracja florystyczna - kompozycja ze sztucznych kwiatów zdobiąca 5-cio świecowe Kandelabry
Kompleksowa aranżacja stołów (srebrne platery, krzesła dla Młodej Pary i Rodziców oraz porcelanowa zastawa stołowa w klasycznej bieli).
Pokój ze śniadaniem dla Młodej Pary
Pokój ze śniadaniem dla Rodziców Młodej Pary (obowiązuje powyżej 50 osób)
Na nocleg hotelowy dla gości 10% rabat gwarantowany.
Hotel nie obciąża kosztami serwisowanymi (korkowym) od alkoholu zakupionego we własnym zakresie.
Bezpłatny parking

DODATKOWE PROPOZYCJE:
Na specjalne życzenie istnieje możliwość organizacji przyjęcia w formie bufetu szwedzkiego
Stół wiejski z tradycyjnymi wyrobami (do 80 osób) 800 zł
Szynka wieprzowa serwowana z dodatkami na gorąco przez Szefa Kuchni 450 zł
Prosiak serwowany z dodatkami na gorąco przez Szefa Kuchni 550 zł
Udziec z dzika z dodatkami na gorąco 600 zł
Fontanna czekoladowa + owoce 500 zł
Barman do serwowania alkoholi oraz drinków (alkohol własny + dodatki) 500 zł
Tort weselny (zamawiany w kwocie od 240 do 350 zł)
Napoje gazowane typu Coca-cola, Fanta, Sprite oraz napoje niegazowane i woda
17 zł/os. bez ograniczeń
Napoje alkoholowe 10 % rabatu
Ekran + projektor do wyświetlania zdjęć i filmów rodzinnych 200 zł
Poprawiny – cena do uzgodnienia
Oferta LOW SEASON (styczeń, luty, marzec, 1-3 maja, listopad, grudzień) ceny preferencyjne
 

Astoria Romantica

OFERTA ORGANIZACJI PRZYJĘCIA WESELNEGO

Wersja Brylantowa

Inauguracja tradycyjnym Polskim obyczajem chlebem i solą oraz lampką wina musującego dla wszystkich gości.

ZUPA (do wyboru):

Rosół z gęsiny z mięskiem i kluseczkami

Krem z pieczonej papryki

Krem z borowików ze spaghetti warzywnym

DANIE GŁÓWNE (3,5 porcji/osobę):

Zraz wołowy na sposób staropolski

De Volaille z masełkiem i pietruszką

Pierś kurczaka duszona w białym winie i śmietanie

Pierś kaczki duszona w sosie żurawinowym

Fantazja z indyka z sosem parmezan

Łosoś norweski w liściach nori z wasabi

Duszona karkówka z dzika

DODATKI:

ziemniaki gotowane z koperkiem
frytki
pyzy z własnego wyrobu
ryż gotowany
krokiety
bukiet warzyw gotowanych (brokuł, kalafior, marchewka paryska)
kapusta modra z rodzynkami i jabłkiem
marchewka tarta z jabłkiem i brzoskwinią
kapusta biała
kapusta modra
buraczki

DESER (do wyboru):

Lody czekoladowe na wiśniach z syropem miętowym z dodatkiem chili

Szarlotka na ciepło z sosem waniliowym i gałką lodów

Ciasto weselne (2 porcje/osobę, 7 rodzai).

KOLACJA (3,5 porcji/osobę):

Sandacz z jajkiem przepiórczym i kawiorem

Roladka z kaczki z dodatkiem smażonych borowików

Łosoś gotowany w białej glazurze

Befsztyk tatarski z dodatkami

Pieczona pierś kurczaka w ziołach na pomarańczy

Polędwiczka po angielsku z kaparami

Schab faszerowany drobiem, zielonym pieprzem i czerwoną papryką

Sałatka kebab z pieczoną karkówką

Sałatka grecka

Sałatka włoska z krewetkami

Sos tatarski, sos chumberlant
Masełko w dwóch smakach
Pieczywo mieszane, bułeczki na ciepło

TORT WESELNY

O północy prosiak pieczony z dodatkiem opiekanych ziemniaków lub niemieckiej sałatki ziemniaczanej serwowany przez Szefa kuchni (dla około 30 osób).

ŚNIADANIE (2 porcje/osobę):

Zupa gulaszowa wieprzowa

Golonka po bawarsku z kapustą zasmażaną

Bitka schabowa z ananasem

Strogonoff drobiowy

Kiełbaski gotowane

Chrzan, musztarda, ketchup
Masełko w dwóch smakach
Pieczywo mieszane, bułeczki na ciepło


Koszt od osoby 219 pln.


W CENIE OFERUJEMY:
Platery z owocami
Kawa, herbata oraz napoje (soki, woda gazowana i niegazowana, coca cola, sprite, fanta) bez limitu
Aranżacja florystyczna - kompozycja z żywych kwiatów, zdobiąca 5-cio świecowe Kandelabry (świece wymieniane na czas trwania przyjęcia weselnego)
Kompleksowa aranżacja stołów (srebrne platery, krzesła dla Młodej Pary i Rodziców oraz porcelanowa zastawa stołowa w klasycznej bieli)
Pokój ze śniadaniem dla Młodej Pary
Pokój ze śniadaniem dla Rodziców Młodej Pary (obowiązuje powyżej 50 osób)
Na nocleg hotelowy dla gości 10% rabat gwarantowany
Hotel nie obciąża kosztami serwisowanymi (korkowym) od alkoholu zakupionego we własnym zakresie
Bezpłatny parking

DODATKOWE PROPOZYCJE:
Na specjalne życzenie istnieje możliwość organizacji przyjęcia w formie bufetu szwedzkiego
Stół wiejski z tradycyjnymi wyrobami (do 80 osób) 800 zł
Szynka wieprzowa serwowana z dodatkami na gorąco przez Szefa Kuchni 450 zł
Prosiak serwowany z dodatkami na gorąco przez Szefa Kuchni 550 zł
Udziec z dzika z dodatkami na gorąco 600 zł
Fontanna czekoladowa + owoce 500 zł
Barman do serwowania alkoholi oraz drinków (alkohol własny + dodatki) 500 zł
Tort weselny (zamawiany w kwocie od 240 do 350 zł)
Napoje gazowane typu Coca-cola, Fanta, Sprite oraz napoje niegazowane i woda
17 zł/os. bez ograniczeń
Napoje alkoholowe 10 % rabatu
Ekran + projektor do wyświetlania zdjęć i filmów rodzinnych 200 zł
Poprawiny – cena do uzgodnienia
Oferta LOW SEASON (styczeń, luty, marzec, 1-3 maja, listopad, grudzień) ceny preferencyjne